Michael Beas kompletterar GDS marknadsföring med nya utmaningar

Sedan årsskiftet 2017/18 arbetar Michael Beas som tekniklärare/coach inom Internationella Kunskapsgymnasiets (IKG) Byggteknikprogram. Efter genomförd utbildning är studenterna gymnasieingenjörer och de kan anta tjänster inom byggsektorn som t. ex. arbetsledare, mättekniker, konstruktör och projektledare. Michael kommer även att fortsatt ansvara för marknadsföringen av GDS Geo Drilling Solutions produkter och tjänster, om än i begränsad omfattning. Vill du som entreprenör och arbetsgivare komma i kontakt med IKG’s blivande gymnasieingenjörer för t. ex. praktikplats eller anställning är du välkommen att kontakta Michael på michael.beas@kunskapsgymnasiet.se

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp