GDS utsedd till distributör för Matex

GDS Geo Drilling Solutions utsedd till distributör för Matex Control Chemical för den svenska marknaden. GDS har, med start i juli 2016, skrivit avtal gällande marknadsföring, försäljning och distribution av Matex miljövänliga och säkra smörjprodukter för borrning på den svenska marknaden. Matex produkter/system omfattar DTH-smörjmedel, specialpolymerer, skum, smörjmedel för verktyg, spränghålsstabilisatorer, smörjmedel för gängor samt icke-alkoholbaserade miljövänligt säkra vätskor för fryskontroll. Dessa används bl a vid kärn-, horisontal-, rotations- resp. sänkhammarborrning. Några av fördelarna med Matex produkter/system är ökad kvalitet på kärnorna, ökad produktivitet, ökad hålstabilitet (vid spränghåls- och RC-borrning), oöverträfflig smörjning vid tri-cone-resp. sänkhammarborrning. Segmenten där det används inkluderar mineral exploration, gruvproduktion, olja/gas, grundläggning/infrastruktur, geoenergi- samt brunnsborrning.

Läs mer genom att klicka på bilden ovan eller kontakta robert.hansson@geo-drilling.com.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp