Borriggen Delmag RH18 – den senaste uthyrningsmedlemmen i BWH-flottan görs klar för Bauma-mässan

Eva Dittrich (ABI Delmag) och Grit Hoffmann (BWH) ägnade gårdagen åt finishen på den nya borriggen Delmag RH18. Maskinen, som är vår åttonde, förstärker vår uthyrningsflotta efter årets Bauma-mässa. Den kommer att glänsa i Delmag-montern FN622-1 i BWH:s företagsfärger. Maskinen har ett vridmoment på 20 t (200kNm) och en transportvikt på 60 t. Varken Kelly-stången eller borrbordet behöver tas bort från maskinen inför transporter. Det sparar tid och förbättrar transportkapaciteten, vilket sänker kostnaden!

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp