Lyckad marknadsintroduktion av vattendrivna WAI-sänkborrhammare på STUVA

På tunnelbyggnationsmässan STUVA i Dortmund presenterades de vattendrivna sänkborrhammarna i WAI-serien, vilket rönte stort intresse och resonans bland deltagarna. Tack vare de här hammarna, som tillverkas i USA, har det för första gången lyckats att skapa ett alternativ till produkterna från det svenska monopolföretaget Wassara. Hammarna har klarat sig väldigt bra i många tester och på byggarbetsplatser i Sverige och USA. Just nu är 3,5”, 5” och 6” hammare klara för serietillverkning. Varianterna 4” och 8” kommer lite senare. I vårt nedladdningsområde på www.bohrwerkzeuge.com hittar du datablad på hammarna.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp