Eurotech-Plus ställde genom sin ETP Mine ut på SIMEC i Katowice

Den 8-11 september ställde våra polska kollegor på Eurotech-Plus ut på SIMEC genom sin ETP Mine. Det är en internationell mässa som vänder sig särskilt till råvaru- och energiföretag, exempelvis kolindustrin.

Tillsammans med tillverkaren BETEK presenterades kvalitetsprodukter för underjordiska verksamheter, exempelvis kolgruvor, och deras innovativa slitprodukter vid namn TUNGSTUDS. Under deras liveshow på temat TUNGSTUDS, som lockade många besökare, informerades om hur enkelt det är att använda produkterna och hur effektiva de är.

Det råder inget tvivel om att det är dags att minska kvantiteten använda hårdmetallförsedda rundskaftsmejslar och fräständer i underjordiska verksamheter. Det visar ETP Mine och BETEK genom högkvalitativa och därmed hållbara produkter.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp