Fabriksny borrigg Liebherr LB28 används i Hamburg

Under cirka 2 månader kommer vår fabriksnya, roterande borrigg Liebherr LB28 att arbeta på en byggarbetsplats i Hamburgs centrum. Borriggen hämtades nyligen på fabriksområdet i Nenzing i Österrike och kördes sedan direkt därifrån till byggarbetsplatsen. På byggarbetsplatsen skapas suspensionsstödda pålar med en diameter på 1 080 mm för en bottenplatta. Vår montör Martin Tröster dokumenterade övertagandet av borriggen på plats och överlämnandet till kunden. Den obligatoriska utbildningen av personalen skedde också vid det här tillfället via fackpersonalen från BWH och Liebherr, Hamburg. Operatören var imponerad av den utomordentliga användarvänligheten.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp