Användning av utrustning för riktborrning vid tunnelbaneprojekt i Köpenhamn

På grund av nedisningssvårigheter vid styrd borrning vid ett tunnelbaneprojekt i Köpenhamn fick vi frågan om vi kunde stödja arbetena med den nödvändiga riktborrnings- och styrtekniken. Tillsammans med personal på byggarbetsplatsen (ett stort tack till byggledarna och murarcheferna på Züblin Spezialtiefbau, området Insond) fann vi ganska snabbt en fungerande lösning som kunde användas direkt. Borrningarna i 121 mm diameter utfördes med ett Jet-borrhuvud med rullmejsel och mätsystemet PARATRACK II. Totalt borrades 23 borrhål med cirka 600 m längd. Arbetena utfördes från mellanschakt under extrema platsförhållanden som frestade hårt på människorna och materialet. Tillsammans med en av våra partner kunde vi tillhandahålla hela borrutrustningen, mät- och styrtekniken samt de nödvändiga fackmännen (inom 3 dagar var allt förberett på byggarbetsplatsen). Alla borrhålen kunde till kundens stora belåtenhet utföras med de begärda borradierna och den rätta noggrannheten.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp