TDS på ”Trenchless ENGINEERING 2014”

Den 11-12.06.2014 ägde mässan ”Trenchless ENGINEERING 2014” rum i Krakow i Polen. Det var den 12:e internationella konferensen, utställningen och teknologishowen. På mässan visas särskilt styrda borrningar för infrastruktur- och tunnelprojekt samt för vatten- och avloppsvattenförsörjning. Tillsammans med Grzegorz Wojdylo på vår partner ETP (Euro – Tech Plus) och Alexander Lösch på vår avdelning TDS (Tunnel Drilling Solutions) hade vi ett mässtånd, där vi presenterade några nyheter, exempelvis en borrkrona för överlagringsborrning. Eftersom flera av de borrföretag som finns i Polen besökte mässan, kunde vi presentera vårt produktutbud och våra borrlösningar under många intressanta samtal. Dessutom presenterades många tidigare utförda intressanta projekt under den parallellt pågående konferensen, vilket gav en god överblick över marknaden för styrda borrningar i Polen. För ETP och TDS var det en väldigt givande mässa med mycket goda kontakter med de lokala borrföretagen i Polen.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp