NYHET! Delmag RH24 i uthyrningsparken Hainichen

Vi har nu en till roterande borrigg i vår uthyrningspark. Det rör sig om en RH24 från Delmag. Maskinens borrbord har ett vridmoment på 24 t och är därmed en mångsidigt användbar drivenhet vid underjordisk specialbyggnation. De första borrningarna kommer borriggen att göra på en byggarbetsplats i Thüringen. Tekniska data om maskinen finns att hämta på databladet nedan. Kontakta oss, om du har frågor om borriggen eller om uthyrningskostnaden.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
Grundläggning 2023

Syfte
På grund av dåliga markförhållanden, bärighet, så behövs Grundläggning till ny avloppsstam i ett tätbebyggt villaområde. Syftet är att ersätta en gammal avloppsstam.

16.02.2023
© Copyright 2023 ds. | geo drilling solutions ab
upp