GDS tillsammans med SPD och ABI på mässan Grundläggningsdagen 2014

GDS deltog den 13 mars tillsammans med företagen SPD och ABI på Grundläggningsdagen i Stockholm. Den här, särskilt för den skandinaviska marknaden, väldigt viktiga mässan har fokus på enbart underjordisk specialbyggnation och tunnelbyggnad. Med anledning av det här arrangemanget tillkännagav GDS, SPD (Scandinavien Pile Driving) och ABI (rotationsborrningsteknik med stora borr, borriggar för förankringsborrning med mera) sitt samarbete och grundandet av ett gemensamt nytt företag. En särskild uppmärksamhet gäller försäljning och service samt teknisk support av Interocs borriggar för förankringsborrning, AN120 och AN150. De kan från och nu hyras och köpas i Skandinavien via det gemensamma företaget. Kontakta Robert Hansson (GDS) eller Alexander Lösch (TDS), om du har någon fråga på temat borriggar för förankringsborrning.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp