Ny kollega stöder uthyrningsteamet

Vi är glada över att kunna hälsa en ny kollega välkommen i uthyrningsteamet. Kanske kommer du att lära känna Jacqueline Schreiter via telefon. Sedan oktober 2013 stöder hon vår uthyrningsavdelning och ansvarar tillsammans med Dietmar Hanßke för de kontorsrelaterade ärenden som rör uthyrningsparken i Hainichen. Hon kommer att sköta administrativa uppgifter och omfattande uppgifter inom uthyrningsprocessen, allt från order till fakturering.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp