Interoc borrigg för förankringsborrning, ny i uthyrningsparken

Sedan januari i år kan vi även erbjuda uthyrning av Interocs borrigg för förankringsborrning. Interoc, som ingår i ABI-gruppen, har sitt säte i Niedernberg i Unterfranken. Bästa kvalitet på de tysktillverkade produkterna är en självklarhet.

Maskinerna står för styrka, robusthet och lång hållbarhet. De kan användas vid många borrförfaranden, exempelvis rotationsslag, med foderrör, dubbelhuvud (roterande/rotationsslående), överlagring (åt motsatt håll), med ändlös skruv, självborrande ankare, med sänkborrhammare, duplex , mikrostolpar och HDI.

Vi har borriggar i 2 olika storlekar att välja mellan.

Den mindre varianten Interoc AN120 väger 13 t, har en matningskraft på 8 t och en nyttomatningssträcka på 4,3 m (vid enkelborrdrift). Borriggen kan utrustas med borrhammare eller roterande huvud.

Den större varianten Interoc AN150 väger 16 t, har en matningskraft på 11,5 t och en nyttomatningssträcka på 5,6 m (vid enkelborrdrift) respektive 4,8 m (dubbelborrdrift). Borriggen kan även utrustas med ett dubbelhuvud.

Både typerna är standardmässigt utrustade med ett stångmagasin. Den maximala borrdiametern är 250 mm.

Uthyrningen sker per dag eller per månad, beroende på dina individuella önskemål.

Vi vill gärna ge dig en attraktiv offert vid en förfrågan. Download: Datenblatt (PDF)

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp