Interoc borrigg för förankringsborrning, ny i uthyrningsparken

Sedan januari i år kan vi även erbjuda uthyrning av Interocs borrigg för förankringsborrning. Interoc, som ingår i ABI-gruppen, har sitt säte i Niedernberg i Unterfranken. Bästa kvalitet på de tysktillverkade produkterna är en självklarhet.

Maskinerna står för styrka, robusthet och lång hållbarhet. De kan användas vid många borrförfaranden, exempelvis rotationsslag, med foderrör, dubbelhuvud (roterande/rotationsslående), överlagring (åt motsatt håll), med ändlös skruv, självborrande ankare, med sänkborrhammare, duplex , mikrostolpar och HDI.

Vi har borriggar i 2 olika storlekar att välja mellan.

Den mindre varianten Interoc AN120 väger 13 t, har en matningskraft på 8 t och en nyttomatningssträcka på 4,3 m (vid enkelborrdrift). Borriggen kan utrustas med borrhammare eller roterande huvud.

Den större varianten Interoc AN150 väger 16 t, har en matningskraft på 11,5 t och en nyttomatningssträcka på 5,6 m (vid enkelborrdrift) respektive 4,8 m (dubbelborrdrift). Borriggen kan även utrustas med ett dubbelhuvud.

Både typerna är standardmässigt utrustade med ett stångmagasin. Den maximala borrdiametern är 250 mm.

Uthyrningen sker per dag eller per månad, beroende på dina individuella önskemål.

Vi vill gärna ge dig en attraktiv offert vid en förfrågan. Download: Datenblatt (PDF)

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp