Vi önskar er en vilsam och välsignad julfest!

Vi blickar tillbaka på ett framgångsrikt 2013, då vi tillsammans med er samlat intressanta och utmanande erfarenheter samt fått lösa olika uppgifter. Därför vill vi tacka er så hjärtligt och vi är glada att få stå vid er sida även under 2014. Njut nu under några välförtjänta dagar tillsammans med era kära. Vi önskar er en välsignad julfest och ett gott nytt år.

Er Grit och Torsten Hoffmann, Dietmar Hanßke med kollegor

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp