Start av den nya avdelningen ”Tunnel Drilling Solutions” (TDS)

I vårt företag startar 2013-09-01 delen ”Tunnel Drilling Solutions”, där särskilt uppgiftsställningar som rör borr- och injektionsarbeten i tunnlar kommer att hanteras. Chefen för avdelningen Alexander Lösch arbetade under 10 år med en stor specialgrävmaskin. Han har arbetat i bland annat Gotthard-bastunneln, City-tunneln i Leipzig, tunnelbanan i Amsterdam och tunneln genom Hallandsåsen i Sverige. Vårt mål är att ur hans stora erfarenhet och nödvändiga ”känsla” för en specialgrävmaskin kunna erbjuda skräddarsydda och övergripande lösningar för alla tunnelrelaterade uppgifter. I erbjudandet ingår såväl alla standardmässiga borrsystem (hammarborrning, överlagringsborrning med mera) inklusive leverans av bland annat borrör, borrstänger och övergångar som borrsystem för specialområden, exempelvis nedisningar och styrda borrningar. Vår filosofi är att erbjuda kompletta lösningar från en hand och hjälpa uppdragstagaren på ett kompetent och ärligt sätt.

www.tunnel-drilling.com

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp