En ny roterande borrigg RH28 har tagits i drift

Sedan en kort tillbaka används vår nya borrigg, DELMAG RH28 utrustad med ett 34 t vridmomentsborrbord, på en av våra kunders byggarbetsplatser. På byggarbetsplatsen i Döbeln i östra Tyskland, där högvatten nyligen förorsakade avsevärda skador, utförs borrningar för skyddsåtgärder vid kommande högvatten.

Borranläggningen är försedd med en Caterpillar C13-motor. Det är en rak sexcylindrig motor med en effekt på 328 kW (447 hk). Borranläggningen kan användas till en borrdiameter på upp till 1 500 mm, i undantagsfall ända upp till 1 800 mm.

Kontakta oss gärna. Vi lämnar attraktiva hyreserbjudanden och ger dig bra råd.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp