GDS är nu återförsäljare för KARBO sortiment av borrkronor

Vi är glada att kunna berätta att GDS nu är återförsäljare för KARBO´s sortiment av borrkronor. KARBO är ett känt namn inom borrsektorn för deras innovativa borrkronor och för flexibiliteten i konstruktion och tillverkning som ger kunderna möjlighet till skräddarsydda kronor för de specifika förhållandena på borrplatsen. KARBO är tex. skaparen av ”High Speed Drill Bit” som under årens lopp kopierats av många andra tillverkare. KARBO’s produktprogram omfattar borrkronor för DTH-hammare 2” till 6” i diameterområdet från 76mm till 222mm och för topphammare med diametrar från 40mm till 105mm. Borrkronor för styrd borrning med ”snedfas” samt upprymningskronor ingår också i sortimentet likväl som att KARBO även har samarbete med SonicSampDrill för borrkronor för Sonic Drilling.

Önskar du veta mer om KARBO’s program av borrkronor står vi gärna till tjänst!

Länk ill KARBO hemsida: www.karbo.de

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp