Gott Ur-Krostitzer öl för BBQ på byggarbetsplatsen Anslutning Södra i Stockholm

Byggledarna på byggarbetsplatsen Anslutning Södra organiserade ett sommarparty 2013-06-20 i det bästa tänkbara sommarvärdet i Stockholm. De korta nätterna före midsommarhelgen bidrog till att firandet kunde pågå i naturligt ljus. Det av GDS Geo Drilling Solutions ( www.geo-drilling.com ), Scandinavian Pile Driving (www.spd.se) och BWH Bohrwerkzeuge Hoffmann (www.bohrwerkzeuge.com) tillhandahållna fatölet av märket Ur-Krostitzer bidrog till att ingen behövde lämna festen törstig. Ur-Krostitzer valdes medvetet, då legenden säger att redan den svenske kungen Gustav II Adolf tyckte om det här ölet. Sedan i början av 2012 förses byggarbetsplatsen med högtryckspumpar, Wassara- och Sysbohr-verktyg för förankringar och HDI-borrningar (jet-grouting).

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp