Stöd för Hainichener Hexenfeuer (majbrasa) gemensamt med Hermanns & Kreutz

Tillsammans med vår kontrakterade speditör Hermanns & Kreutz (www.hermanns-kreutz.de) stödde vi ungdomsklubben Berthelsdorf (www.jc-b.de) vid arrangemanget Hainichener Hexenfeuer. Trots ett miserabelt väder hade förvånansvärt många personer kommit för att tillbringa kvällen vid elden med korv, öl och ett glatt humör samt lyssna på bra levande musik framförd av Major C (www.major-c.de). Som scen användes en 40-tonnare på 460 hk från vår speditör som har cirka 150 fordon i sin flotta. Partyt, som också stöds av BWH Bohrwerkzeuge Hoffmann, var både reklam för och uppvärmning inför ungdomsfestivalen ”Krach am Bach”, som till Pingst åter kommer att locka flera tusen ungdomar till Hainichen.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp