Stöd för Hainichener Hexenfeuer (majbrasa) gemensamt med Hermanns & Kreutz

Tillsammans med vår kontrakterade speditör Hermanns & Kreutz (www.hermanns-kreutz.de) stödde vi ungdomsklubben Berthelsdorf (www.jc-b.de) vid arrangemanget Hainichener Hexenfeuer. Trots ett miserabelt väder hade förvånansvärt många personer kommit för att tillbringa kvällen vid elden med korv, öl och ett glatt humör samt lyssna på bra levande musik framförd av Major C (www.major-c.de). Som scen användes en 40-tonnare på 460 hk från vår speditör som har cirka 150 fordon i sin flotta. Partyt, som också stöds av BWH Bohrwerkzeuge Hoffmann, var både reklam för och uppvärmning inför ungdomsfestivalen ”Krach am Bach”, som till Pingst åter kommer att locka flera tusen ungdomar till Hainichen.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Grundläggning 2023

Syfte
På grund av dåliga markförhållanden, bärighet, så behövs Grundläggning till ny avloppsstam i ett tätbebyggt villaområde. Syftet är att ersätta en gammal avloppsstam.

16.02.2023
Mälarpassage Lambarfjärden 2022 ”Pipe Umbrella” (Förbifart Stockholm)

Syfte
För att stabilisera bergmassan vid schaktning av tunneln installeras ett rörparaply på tunneltaket.
Denna metodbeskrivning (MS) beskriver …

19.01.2023
© Copyright 2023 ds. | geo drilling solutions ab
upp