Möt oss på Grundläggningsdagen 7:e Mars!

GDS ställer i år ut på Grundläggningsdagen i samarbete med SPD, Scandinavian Pile Driving. Bägge företagen kommer att synas i samma monter och har flera nyheter att presentera, både vad gäller nya produkter och nya servicetjänster. Du kommer att ha möjlighet att träffa flera av våra mest betydande leverantörer och vi kommer dessutom att presentera en ny spännande samarbetspartner.

Vi finns i monter 96-100 vi ser fram emot att få träffa dig på utställningen!

Länk till Grundläggningsdagens hemsida: www.grundlaggningsdagen.nu

Programmet

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp