GDS nu återförsäljare för SPD's borr- och pålmaster

Vi är glada att kunna berätta att GDS nu är återförsäljare för SPD’s program av borr- och pålmaster.

SPD borr- och pålmaster förvandlar din grävmaskin till en flexibel och mångsidig maskin för borrning eller pålning. Grävarens rörlighet och räckvidd i kombination med en SPD-mast ger en oslagbar produktivitet för många användningsområden. SPD borrmaster finns i flera modeller för borrning av spränghål och ankarborrning i klenare dimensioner, vidare upp i större versioner för grundläggning med borrade pålar i dimension upp till 403 mm. För slagna pålar finns pålmaster med upp till 15 500mm matarlängd med teleskoputskjut. I SPD’s utbud finns dessutom innovativa grävmaskinstillbehör som tex. SPD rörspinner för skarvning av gängade stålpålar.

SPD är ett välkänt namn förknippat med kvalitet och flexibla lösningar kombinerat med en mycket god fältservice och vi är mycket glada att nu också ha med SPD i vårt erbjudande.

Vill Du veta mer om SPD borrmaster och grävmaskinstillbehör, tveka inte att kontakta oss!

SPD katalog för nedladdning: katalog (PDF)

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp