Borriggar för grävmaskiner som ett flexibelt alternativ till borrutrustningar i programmet

Gemensamt med vår partner SRT Soil Rock Technologies erbjuder vi borriggar för grävmaskiner från den svenska tillverkaren Scandinavian Pile Driving AB. Dessa riggar är ett flexibelt och prisvärt alternativt till konventionella borrutrustningar, särskilt om en lämplig grävmaskin med hammarhydraulik redan finns i företaget. Borriggar för grävmaskiner kan användas såväl till borrhål med rör som för skruvborrning. För rotationsborrning och rotations-slagborrning står lämpliga applikationer till förfogande. Med möjliga borrdiametrar upp till 500 mm kan nu segmentet mellan ankarborrmaskiner och stora rotationsborranläggningar för grundläggningar med pålar täckas in. Fråga oss gärna om prisvärda lösningar för köp eller uthyrning!

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Grundläggning 2023

Syfte
På grund av dåliga markförhållanden, bärighet, så behövs Grundläggning till ny avloppsstam i ett tätbebyggt villaområde. Syftet är att ersätta en gammal avloppsstam.

16.02.2023
Mälarpassage Lambarfjärden 2022 ”Pipe Umbrella” (Förbifart Stockholm)

Syfte
För att stabilisera bergmassan vid schaktning av tunneln installeras ett rörparaply på tunneltaket.
Denna metodbeskrivning (MS) beskriver …

19.01.2023
© Copyright 2023 ds. | geo drilling solutions ab
upp