Borriggar för grävmaskiner som ett flexibelt alternativ till borrutrustningar i programmet

Gemensamt med vår partner SRT Soil Rock Technologies erbjuder vi borriggar för grävmaskiner från den svenska tillverkaren Scandinavian Pile Driving AB. Dessa riggar är ett flexibelt och prisvärt alternativt till konventionella borrutrustningar, särskilt om en lämplig grävmaskin med hammarhydraulik redan finns i företaget. Borriggar för grävmaskiner kan användas såväl till borrhål med rör som för skruvborrning. För rotationsborrning och rotations-slagborrning står lämpliga applikationer till förfogande. Med möjliga borrdiametrar upp till 500 mm kan nu segmentet mellan ankarborrmaskiner och stora rotationsborranläggningar för grundläggningar med pålar täckas in. Fråga oss gärna om prisvärda lösningar för köp eller uthyrning!

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp