Vattenfilter för vattendriven borrning

GDS levererar ett Ramson automatfilter för vattenrening till Bauer Foundations projekt Center Hill i USA. Bauer Fouldations Corp. har vunnit ett stort projekt för rehabilitering av Center Hill Dam i Tennessee, USA. Det planerade borrningsarbetet skall utföras med vattendrivna borrsystem och för detta planerar Bauer att ta råvatten direkt från dammreservoaren. För att säkerställa en jämn och hög vattenkvalitet levererar GDS ett Ramson helautomatiskt filter i rostfritt syrafast utförande med backspolningsautomatik. Med ett robust och väl fungerande vattenfilter säkerställs funktionen hos det avancerade borrsystemet och både störningar och slitage på utrustningarna minimeras. Vattenfiltret har en kapacitet av 700 l/min. och är utrustat med ett styrsystem som möjliggör loggning och dokumentering av filtreringsprocessen och säkerställer därmed full kontroll på vattenkvaliteten. På denna länk kan du läsa mer om projektet med rehabiliteringen av Center Hill:
(extern länk på engelska) http://en.wikipedia.org/wiki/Center_Hill_Dam

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp