Bohrwerkzeuge Hoffmann på VÖBU-Fair

Den 28-29 januari ägde grund- och brunnsbyggnationsmässan VÖBU-Fair i Wien rum. Inom ramen för den här mässan var det den 10:e gången det kom en inbjudan att besöka det österrikiska geoteknikmötet. Bland många intressanta utställare fanns även Bohrwerkzeuge Hoffmann med en egen monter. Många kontakter med leverantörer och potentiella kunder skapades. Det var andra gången som TDS (Tunnel Drilling Solutions) presenterades på en utställning. Den delen av mässan fick många besökare och en positiv resonans. Just i Österrike har tunnelbyggnad en avsevärd potential. Vi erbjuder särskilda lösningar för borr- och injektionsarbeten i tunnlar, inklusive leverans av verktyg och maskiner. Inom området rotationsborrningsteknik med stora borr erbjuder vi en omfattande uthyrningspark inklusive foderrör (Ø 620-1 500 mm), verktyg och flera olika roterande borriggar (16-28 t vridmoment). Förutom uthyrning erbjuder vi alternativen köp och hyrköp. Hade du inte möjlighet att besöka oss på VÖBU-Fair-mässan, kan du ändå nå oss per telefon eller e-post. Vi bokar gärna in en personlig besökstid för att presentera vårt företag och vårt omfattande produktprogram.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp