Bohrwerkzeuge Hoffmann på VÖBU-Fair

Den 28-29 januari ägde grund- och brunnsbyggnationsmässan VÖBU-Fair i Wien rum. Inom ramen för den här mässan var det den 10:e gången det kom en inbjudan att besöka det österrikiska geoteknikmötet. Bland många intressanta utställare fanns även Bohrwerkzeuge Hoffmann med en egen monter. Många kontakter med leverantörer och potentiella kunder skapades. Det var andra gången som TDS (Tunnel Drilling Solutions) presenterades på en utställning. Den delen av mässan fick många besökare och en positiv resonans. Just i Österrike har tunnelbyggnad en avsevärd potential. Vi erbjuder särskilda lösningar för borr- och injektionsarbeten i tunnlar, inklusive leverans av verktyg och maskiner. Inom området rotationsborrningsteknik med stora borr erbjuder vi en omfattande uthyrningspark inklusive foderrör (Ø 620-1 500 mm), verktyg och flera olika roterande borriggar (16-28 t vridmoment). Förutom uthyrning erbjuder vi alternativen köp och hyrköp. Hade du inte möjlighet att besöka oss på VÖBU-Fair-mässan, kan du ändå nå oss per telefon eller e-post. Vi bokar gärna in en personlig besökstid för att presentera vårt företag och vårt omfattande produktprogram.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp