En ny roterande borrigg Liebherr LB16 har tagits i drift.

Det rör sig om en fabriksny borrigg Liebherr LB16 som kommer att placeras i vår uthyrningspark i Hainichen tillsammans med den tidigare DELMAG RH20 och från och med nu finnas tillgänglig för uthyrning. LB16 kännetecknas av kompakta mått och en optimal prestanda, exempelvis en spårbredd på 2,50 m inkörd och en transportvikt på 48,3 t, inklusive rotationsdrift och 6 t ballast. Med hjälp av Kelly-stången kan man borra nästan 20 m djupt. Naturligtvis går det bra att använda den tillsammans med rördrivningsmaskiner från LEFFER.

En intressant egenskap är möjligheten att ombestycka enheten till en low-head-version. Då är mastens höjd högst 12,50 m. Därmed möjliggörs arbeten vid begränsade höjder, såsom byggarbetsplatser för järnvägar, under broar och i industrihallar.

Vi svarar gärna på alla frågor om borriggen, transporter, försäkringar med mera och vi lämnar gärna en kostnadseffektiv hyresoffert.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp