En ny roterande borrigg Liebherr LB16 har tagits i drift.

Det rör sig om en fabriksny borrigg Liebherr LB16 som kommer att placeras i vår uthyrningspark i Hainichen tillsammans med den tidigare DELMAG RH20 och från och med nu finnas tillgänglig för uthyrning. LB16 kännetecknas av kompakta mått och en optimal prestanda, exempelvis en spårbredd på 2,50 m inkörd och en transportvikt på 48,3 t, inklusive rotationsdrift och 6 t ballast. Med hjälp av Kelly-stången kan man borra nästan 20 m djupt. Naturligtvis går det bra att använda den tillsammans med rördrivningsmaskiner från LEFFER.

En intressant egenskap är möjligheten att ombestycka enheten till en low-head-version. Då är mastens höjd högst 12,50 m. Därmed möjliggörs arbeten vid begränsade höjder, såsom byggarbetsplatser för järnvägar, under broar och i industrihallar.

Vi svarar gärna på alla frågor om borriggen, transporter, försäkringar med mera och vi lämnar gärna en kostnadseffektiv hyresoffert.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp