Hårdrock möter borrteknik

Harley-Davidsson- och hårdrocksfantansten Denis Spielmann förstärker vårt team sedan november 2015. Går det inte att diskutera musiksmaker och amerikanska motorcyklar med honom, råder det enighet åtminstone i frågor som rör uthyrning av våra verktyg och maskiner för underjordisk specialbyggnation. Tack vare hans långa erfarenhet som arbetsledare har han snabbt med kompetens och förtjusning kunnat komma in i sitt nya arbetsområde och präglar därmed vårt område uthyrning på ett avgörande sätt. Denis Spielmann ansvarar för uthyrning av verktyg och pålkranar samt utveckling av det nya affärsområdet. Dietmar Hanßke är även fortsättningsvis chef för service och uthyrning. Han kommer också att fortsätta att sköta uthyrning av borriggar.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp