Vi hälsar Andreas Schibbye välkommen till GDS!

Vi är glada att kunna hälsa Andreas välkommen som säljare till GDS!

Andreas kommer att jobba med försäljning, problemlösning och ge support till Er som kunder inom grundläggning och borrning.

En stor del av tiden kommer Andreas vara ute på fält, där jobben finns och hjälpen behövs.

Andreas är ett bekant namn i branschen och har mångårig erfarenhet och ett gediget kunnande inom borrad grundläggning. Tillsammans med GDS starka leverantörer och denna rekrytering kommer vi att kunna stärka vårt erbjudande ytterligare till dig som kund.

”Jag har alltid varit praktisk lagd och tyckt om att jobba med människor. Efter att ha studerat systemvetenskap på Stockholms universitet och arbetat 10 år på Microsoft så sadlade jag om helt och gav mig in i borrbranschen. Nu har jag jobbat för olika företag inom branschen i 12 år och känner fortfarande att jag har som roligast när jag tillsammans med kunden kommer vidare med nya lösningar som förbättrar och utvecklar ert jobb. Jag värdesätter tillgänglighet, både när det gäller mig som person men även när det gäller att leverera produkter till behövande kunder. Min förhoppning är att jag ska kunna applicera min kunskap för att förbättra GDS erbjudande till alla kunder ytterligare. Det här känns jätteroligt och jag ser fram emot att jobba med såväl gamla kända kunder från mitt förflutna som nya kunder för mig, tillsammans med övriga i GDS teamet!”

Andreas är redan igång på nya jobbet och du hittar alla kontaktuppgifter till Andreas här på hemsidan under fliken kontakt.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp