Den nya borriggen LIEBHERR LB20 har klarat sin första insats med bravur

Den nya roterande borriggen har sin första uthyrning bakom sig. Maskinen anlände nu för ett snabbt underhåll och en kort genomgång för att vara i toppskick inför sin nästa 2 månader långa insats. Hittills har den med framgång använts för skyddsåtgärder mot högvatten och på byggarbetsplatser för järnväg.

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp