Ny spolplatta med oljeavskiljare vid anläggningen i Hainichen

Vid MWH’s anläggning i Hainichen i Tyskland tas i dagarna en ny spolplatta utrustad med en toppmodern oljeavskiljare i drift. Spolplattan skall användas för rengöring av uthyrningsriggar och sekantpålerör när dessa återlämnas från kunder efter att ha varit hyrda. Efter att utrustningen är rentvättad går den vidare till verkstad för service och översyn där eventuella skador som uppkommit repareras. För oss är det viktigt att veta att utrustningen vi tillhandahåller är i fullgott skick och bidrar till att våra kunders produktivitet och att vår verksamhet sker med minsta möjliga miljöpåverkan. På bilden ses en uthyrningsrigg av modell DELMAG RH20 bli ren och fin igen efter att ha varit i kontinuerligt arbete sedan December 2011. Efter översynen går riggen vidare till nästa uppdrag redan kommande vecka!

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Aarsleff Förstärker och pålar Södertälje kanal med GDS-pump för vattenborrning
17.10.2023
Aarsleff Förstärker och Pålar i Södertälje kanal med GDS Gjutvinda

Syfte
Södertälje kanal och sluss byggs om för att kunna hantera allt större fartyg. För att göra detta krävs omfattande grundläggningsarbeten för att säkra slänter och kanalbank, allt för att muddringsarbeten (för att fördjupa kanalen) ska kunna utföras.

01.06.2023
© Copyright 2024 ds. | geo drilling solutions ab
upp