Ny spolplatta med oljeavskiljare vid anläggningen i Hainichen

Vid MWH’s anläggning i Hainichen i Tyskland tas i dagarna en ny spolplatta utrustad med en toppmodern oljeavskiljare i drift. Spolplattan skall användas för rengöring av uthyrningsriggar och sekantpålerör när dessa återlämnas från kunder efter att ha varit hyrda. Efter att utrustningen är rentvättad går den vidare till verkstad för service och översyn där eventuella skador som uppkommit repareras. För oss är det viktigt att veta att utrustningen vi tillhandahåller är i fullgott skick och bidrar till att våra kunders produktivitet och att vår verksamhet sker med minsta möjliga miljöpåverkan. På bilden ses en uthyrningsrigg av modell DELMAG RH20 bli ren och fin igen efter att ha varit i kontinuerligt arbete sedan December 2011. Efter översynen går riggen vidare till nästa uppdrag redan kommande vecka!

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp