Förberedelserna inför etableringen av Geo Drilling Solutions i Sverige pågår för fullt!

Den 1 mars 2012 slår det nyetablerade företaget Geo Drilling Solutions AB upp portarna och därmed ser en ny leverantör för produkter och lösningar inom borrad grundläggning dagen ljus. Geo Drilling Solutions är ett joint venture mellan Robert Hansson och Bohr- und Mietwerkzeuge Hoffmann OHG (BMH) med säte i Hainichen i Tyskland. Många kunder inom borrbranchen känner Robert sedan tidigare, då från vattenborrningsföretaget Wassara. Geo Drilling Solutions kommer främst att erbjuda produkter och lösningar för borrad grundläggning till kunder i Sverige och Storbritannien där ett tätt samarbete med leverantörer och egen lokal kompetens på fokusmarknaderna kan kombineras för största möjliga kundnytta. Detta gör det också möjligt att erbjuda en förbättrad på-platsen-service till projekt som redan stöds av BMH i främmande länder. Företaget Geo Drilling Solutions presenterar sig för första gången med sina leverantörer Leffer, Betek, Sysbohr, Colcrete Eurodrill, Bulroc, BMH och WADJET på Grundläggningsdagen den 8 mars i Stockholm. Välkoma att träffa oss där!
www.grundlaggningsdagen.nu

tillbaka
Stenhuggarvägen 7C
SE-132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

+46 (0) 70 461 06 80

info@geo-drilling.com
www.geo-drilling.com
Verkstadscontainer inredd för bräckning och reparation av borrhammare

Förra veckan levererade GDS en verkstadscontainer till Finland då kunden önskade att kunna utföra mer sofistikerade hammarreparationer, t.ex. vid …

16.03.2021
GDS gjutvinda på uppdrag inför Karlatornet

På Karlatornet i Göteborg utför NPB, Nordisk Pål & Borrteknik, på uppdrag av Veidekke, fyllning av djupa borrade pålar med GDS egenutvecklade gjutvinda. Pålrören slutar under …

22.01.2021
© Copyright 2022 ds. | geo drilling solutions ab
upp